Halit Yılmaz
Köşe Yazarı
Halit Yılmaz
 

2020 YILINI GERİDE BIRAKIRKEN…

Öncelikle tüm Türkiye'ye, Yozgat'a ve Sorgun'umuza geçmiş olsun! Belki bir çoğumuzun hiç yaşamadığı yada yaşamak istemediği bir yılı geride bıraktık.                 2020 yılı gelişi de, gidişi de hafızalarımızdan hiç silinmeyecek. Depremler ile, çığ olayları ile, yangın olayları ile ve daha da önemlisi Covid-19 salgın hastalığı ile hep hatırlanacak bir yıl olacak.                 Çok sevdiğimiz akrabalarımı, dostlarımı, komşularımızı berbat bir hastalık yüzünden kaybettik. ***                         Covid-19 salgın hastalığı nedeniyle ilçemizde birçok lokanta, düğün salonları, kuaförler, güzellik salonları vs. işletmeler bu süreçten büyük sıkıntı yaşadılar, yaşamaya devam ediyorlar.                 Aslına bakarsanız bu salgın hastalık bir yerde bize çekirdek aile olmayı bir kez daha hatırlattı. Annemize, babamıza, eşimize ve daha da önemlisi çocuklarımıza daha fazla zaman ayırmamızı sağladı.                 Bazen bir bela, bir musibet insana bin nasihatten daha fazla tesir eder. Koronavirüste bizlere nasihatten daha fazla tesir etti. ***                         2020 yılını geride bırakırken, 2021 yılının neler getireceğini ise henüz bilmiyoruz. Mutlaka sıkıntıları, zorlukları olacaktır yine.Herkes gibi ben de bu yılın öncelikle sağlık, mutluluk, huzur getirmesini diliyorum.                 2021'in ülkemize, milletimize, Sorgun'umuza, tüm insanlığa “Neş'e”, “Mutluluk”, ve “Huzur” getirmesini her şeyden çok istiyor ve diliyorum.                                Paradan, puldan ve belki de her şeyden çok ona ihtiyacımız var.Galiba her şeyden çok onları kaybettik. ***                         Hayatta ne para, ne pul, ne mal, ne yollar, ne köprüler, ne havalimanları, ne de başka bir şey neşenin, mutluluğun ve huzurun yerini tutmuyor. Kısacası sağlığınız, neşeniz ve huzurunuz yok ise hiçbirinin bir kıymeti yok. Allah'tan dileğim 2021 yılı tüm insanlığa neşe ve mutluluk getirir. Kalın sağlıcakla…
Ekleme Tarihi: 05 Ocak 2021 - Salı

2020 YILINI GERİDE BIRAKIRKEN…

Öncelikle tüm Türkiye'ye, Yozgat'a ve Sorgun'umuza geçmiş olsun! Belki bir çoğumuzun hiç yaşamadığı yada yaşamak istemediği bir yılı geride bıraktık.

                2020 yılı gelişi de, gidişi de hafızalarımızdan hiç silinmeyecek. Depremler ile, çığ olayları ile, yangın olayları ile ve daha da önemlisi Covid-19 salgın hastalığı ile hep hatırlanacak bir yıl olacak.

                Çok sevdiğimiz akrabalarımı, dostlarımı, komşularımızı berbat bir hastalık yüzünden kaybettik.

***        

                Covid-19 salgın hastalığı nedeniyle ilçemizde birçok lokanta, düğün salonları, kuaförler, güzellik salonları vs. işletmeler bu süreçten büyük sıkıntı yaşadılar, yaşamaya devam ediyorlar.

                Aslına bakarsanız bu salgın hastalık bir yerde bize çekirdek aile olmayı bir kez daha hatırlattı. Annemize, babamıza, eşimize ve daha da önemlisi çocuklarımıza daha fazla zaman ayırmamızı sağladı.

                Bazen bir bela, bir musibet insana bin nasihatten daha fazla tesir eder. Koronavirüste bizlere nasihatten daha fazla tesir etti.

***        

                2020 yılını geride bırakırken, 2021 yılının neler getireceğini ise henüz bilmiyoruz. Mutlaka sıkıntıları, zorlukları olacaktır yine.Herkes gibi ben de bu yılın öncelikle sağlık, mutluluk, huzur getirmesini diliyorum.

                2021'in ülkemize, milletimize, Sorgun'umuza, tüm insanlığa “Neş'e”, “Mutluluk”, ve “Huzur” getirmesini her şeyden çok istiyor ve diliyorum.               

                Paradan, puldan ve belki de her şeyden çok ona ihtiyacımız var.Galiba her şeyden çok onları kaybettik.

***        

                Hayatta ne para, ne pul, ne mal, ne yollar, ne köprüler, ne havalimanları, ne de başka bir şey neşenin, mutluluğun ve huzurun yerini tutmuyor. Kısacası sağlığınız, neşeniz ve huzurunuz yok ise hiçbirinin bir kıymeti yok. Allah'tan dileğim 2021 yılı tüm insanlığa neşe ve mutluluk getirir. Kalın sağlıcakla…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.