Çayıralan’da ekmek ve çaya zam
Çayıralan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Veli Akdoğan; ilçede ekmek ve çay fiyatlarının yeniden belirlendiğini, buna göre 210 gram somun etkmeğin artık 6.5Tl’den satılacağını söyledi.
Çayıralan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Veli Akdoğan; ilçede ekmek ve çay fiyatlarının yeniden belirlendiğini, buna göre 210 gram somun etkmeğin artık 6.5Tl’den satılacağını söyledi.
Çayıralan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Veli Akdoğan; ilçede ekmek ve çay fiyatlarının yeniden belirlendiğini, buna göre 210 gram somun etkmeğin artık 6.5Tl’den pide ekmeğin ise 7 Tl’den satılacağını söyledi.
ARTAN İŞYERİ MALİYETLERİ NETİCESİNDE FIRINCILARIMIZ TALEP ETMİŞTİ
Çayıralan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Veli Akdoğan gazetemize yapmış olduğu açıklamada “fırıncı esnafı; artan petrol fiyatları, personel giderleri, SGK Prim giderleri, Una gelen zamlar vs. Maliyetlerin yükselmesinden dolayı zam yapmanın kaçınılmaz olduğunu dile getirip zam talebinde bulunmuşlardır” şeklinde açıklamada bulundu.
SOMUN EKMEK 6.5 TL
20 Temmuz 2023 tarihinde geçerli olmak üzere zamlı tarifeyi açıklayan Çayıralan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Veli Akdoğan gelen zamlarla ilgili olarak yaptığı açıklamada; 210 gram somun ekmeğin 6.5 Tl’den , yine 210 gram pide ekmeğin ise 7 Tl’den satılmaya başlandığını söyledi.
ÇAY 5 TL
Kahvehane esnafı içinde fiyatlarında yeniden değerlendirmeler yapıldığını dile getiren Akdoğan 20 Temmuz 2023 tarihinden geçerli olmak üzere Çayıralan’da çayın 5 Tl’den satılacağını duyurdu. Yeni fiyatlar ise şöyle: Çay 5 TL, Orolet 5 Tl, Nescafe 10 TL, Türk Kahvesi 10 Tl olarak ücretlendirilecek.
TÜM ESNAFLARA BOL KAZANÇLAR DİLEDİ
Gurbetçilerin ilçeye yavaş yavaş geldiklerini ve Çayıralan nüfusunun yaz aylarında hızla arttığını dile getiren Akdoğan; tüm esnafa bol kazançlar diledi.HABER MERKEZİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.