SORGUN’DA OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ

GÜNDEM 20.01.2026 - 09:03, Güncelleme: 20.01.2026 - 09:03
 

SORGUN’DA OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ

Sorgun’da meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Üç aracın karıştığı kazada bir kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
SORGUN’DA OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ Sorgun’da meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Üç aracın karıştığı kazada bir kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.Edinilen bilgilere göre kaza, Sorgun ilçesine bağlı Aşağıkarakaya Köyü mevkiinde gerçekleşti. O.B.B. (19) yönetimindeki 55 AGC 032 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek K.K.B. (55) idaresindeki 31 ADL 700 plakalı çekici tır ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yola savrulan araç parçaları, aynı güzergahta seyir halinde olan M.K. (34) idaresindeki 58 DR 496 plakalı Opel marka otomobilin kontrolden çıkmasına neden oldu. Araç, savrularak yol kenarındaki bariyerlere çarptı. YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Jandarma, sağlık ekipleri ve Sorgun Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada, otomobil sürücüsü O.B.B. ağır yaralı olarak Yozgat Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. M.K. ve yolcu A.K.’nin ise hafif yaralı oldukları öğrenildi. Kaza sonrası bölgede güvenlik önlemleri alınırken, araçların kaldırılmasıyla trafik kontrollü olarak sağlandı. Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.
Sorgun’da meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Üç aracın karıştığı kazada bir kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

SORGUN’DA OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ

Sorgun’da meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Üç aracın karıştığı kazada bir kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.Edinilen bilgilere göre kaza, Sorgun ilçesine bağlı Aşağıkarakaya Köyü mevkiinde gerçekleşti. O.B.B. (19) yönetimindeki 55 AGC 032 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek K.K.B. (55) idaresindeki 31 ADL 700 plakalı çekici tır ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yola savrulan araç parçaları, aynı güzergahta seyir halinde olan M.K. (34) idaresindeki 58 DR 496 plakalı Opel marka otomobilin kontrolden çıkmasına neden oldu. Araç, savrularak yol kenarındaki bariyerlere çarptı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Jandarma, sağlık ekipleri ve Sorgun Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada, otomobil sürücüsü O.B.B. ağır yaralı olarak Yozgat Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. M.K. ve yolcu A.K.’nin ise hafif yaralı oldukları öğrenildi.

Kaza sonrası bölgede güvenlik önlemleri alınırken, araçların kaldırılmasıyla trafik kontrollü olarak sağlandı. Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.