Türk Kızılay’ı 15 okulda 450 öğrenciye ulaştı

GÜNDEM 10.11.2025 - 17:31, Güncelleme: 10.11.2025 - 17:31
 

Türk Kızılay’ı 15 okulda 450 öğrenciye ulaştı

Türk Kızılayı Sorgun Şubesi, Kızılay Haftası kapsamında ilçedeki okullarda çeşitli etkinlikler düzenledi.
Türk Kızılay’ı 15 okulda 450 öğrenciye ulaştı                   Türk Kızılayı Sorgun Şubesi, Kızılay Haftası kapsamında ilçedeki okullarda çeşitli etkinlikler düzenledi.                 Şube Başkanı Mevlüt Değerli, gazetemize yaptığı açıklamada, Kızılay’ın merhamet, paylaşma ve dayanışma değerlerini öğrencilerle buluşturduklarını belirtti. Kızılay Haftası etkinlikleri çerçevesinde 15 okul ziyaret edildi, yaklaşık 400–450 öğrenciye sunum yapıldı. Öğrencilere kitap, rozet, Türk bayrağı, kek ve meyve suyu ikram edildi. Ayrıca, ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet ve ayakkabı gibi çeşitli yardımlar ulaştırıldı. Başkan Değerli, “Amacımız, çocuklarımızda yardımlaşma, paylaşma ve vefa duygusunu küçük yaşta geliştirmek. Kızılay olarak sadece afet zamanlarında değil, her zaman vatandaşımızın yanında olmaya devam ediyoruz.” dedi. Etkinlikler kapsamında Kızılay’ın misyonu, faaliyetleri ve gönüllülük bilinci hakkında öğrenciler bilgilendirildi. (Halit Yılmaz)
Türk Kızılayı Sorgun Şubesi, Kızılay Haftası kapsamında ilçedeki okullarda çeşitli etkinlikler düzenledi.

Türk Kızılay’ı 15 okulda 450 öğrenciye ulaştı

 

                Türk Kızılayı Sorgun Şubesi, Kızılay Haftası kapsamında ilçedeki okullarda çeşitli etkinlikler düzenledi.

                Şube Başkanı Mevlüt Değerli, gazetemize yaptığı açıklamada, Kızılay’ın merhamet, paylaşma ve dayanışma değerlerini öğrencilerle buluşturduklarını belirtti. Kızılay Haftası etkinlikleri çerçevesinde 15 okul ziyaret edildi, yaklaşık 400–450 öğrenciye sunum yapıldı. Öğrencilere kitap, rozet, Türk bayrağı, kek ve meyve suyu ikram edildi. Ayrıca, ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet ve ayakkabı gibi çeşitli yardımlar ulaştırıldı. Başkan Değerli, “Amacımız, çocuklarımızda yardımlaşma, paylaşma ve vefa duygusunu küçük yaşta geliştirmek. Kızılay olarak sadece afet zamanlarında değil, her zaman vatandaşımızın yanında olmaya devam ediyoruz.” dedi. Etkinlikler kapsamında Kızılay’ın misyonu, faaliyetleri ve gönüllülük bilinci hakkında öğrenciler bilgilendirildi.

(Halit Yılmaz)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.